مجتمع پرورش ماهی کاسپین-پرورش ماهی در قفس در دریای خزر-Caspian Fish-Fish Breeding Complex in the Caspian Sea
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
مطلب

توصیه های مهم

۱ – پس از خرید ماهی هر چه سریع تر ماهی را به منزل برسانید .
۲ – در شست و شوی ماهی از آب سرد و روان استفاده نمایند .
۳ – برای خروج ماهی از انجماد هیچ وقت از آب گرم استفاده نکنید ، بهترین روش قرار دادن ماهی منجمد در هوای آزاد و یا مسیر جریان آب سرد می باشد .
۴ – بعد از پاک کردن ماهی جهت برطرف نمودن بوی ماهی دست های خود را با مخلوطی از آب لیمو و نمک بشورید .
۵ – مصرف ادویه جات و خواباندن ماهی در آب پیاز و یا رنده کردن چند حبه سیر روی گوشت ماهی باعث از بین بردن بوی مخصوص آن می شود .
۶ – توصیه می گردد جهت طعم دادن ماهی از آب غوره و یا آب بهارنارنج استفاده گردد .
۷ – جهت جلوگیری از چسبیدن ماهی به ماهی تابه از روغن فراوان و کاملا داغ استفاده نمایند .
۸ – هیچ وقت قطعات ماهی را ابتدا از طرف پوست سرخ نکنید ، این کار باعث جمع شدن تکه گوشت ماهی می شود . اول طرف گوشتی را سرخ نمائید و بعد طرف دیگر را .
۹ – اگر ماهی را درسته می پزید جهت نفوذ حرارت و روغن به داخل بدن ماهی پیشنهاد می شود چند برش عرضی در دو طرف ماهی ایجاد نمایند .


چاپ کد : 372

سوالات و نظرات کاربران در مورد این مطلب


نکات مهم قبل از ارسال درخواست :

- قبل از طرح سوال یا مشکل خود، کامنت سایر کاربران و پاسخ آنها را مطالعه کنید.

- لطفا فارسی تایپ نمائید. امکان بررسی کامنت های پینگلیش وجود ندارد.

- پاسخ سوالات از طریق ایمیل نیز ارسال میشود. لطفا مشخصات خود را دقیق وارد کنید(ایمیل و شماره تماس شما محرمانه بوده و در سایت نشان داده نمیشود)

نام *
ایمیل :
موبایل :
سوال *
کد امنیتی *

آشپزی
فروشندگان تجهیزات  و مواد اولیه

فروشندگان تجهیزات و مواد اولیه

درخواست خرید خط تولید غذای آبزیان

درخواست خرید خط تولید غذای آبزیان