چاپ

توصیه های مهم

۱ – پس از خرید ماهی هر چه سریع تر ماهی را به منزل برسانید .
۲ – در شست و شوی ماهی از آب سرد و روان استفاده نمایند .
۳ – برای خروج ماهی از انجماد هیچ وقت از آب گرم استفاده نکنید ، بهترین روش قرار دادن ماهی منجمد در هوای آزاد و یا مسیر جریان آب سرد می باشد .
۴ – بعد از پاک کردن ماهی جهت برطرف نمودن بوی ماهی دست های خود را با مخلوطی از آب لیمو و نمک بشورید .
۵ – مصرف ادویه جات و خواباندن ماهی در آب پیاز و یا رنده کردن چند حبه سیر روی گوشت ماهی باعث از بین بردن بوی مخصوص آن می شود .
۶ – توصیه می گردد جهت طعم دادن ماهی از آب غوره و یا آب بهارنارنج استفاده گردد .
۷ – جهت جلوگیری از چسبیدن ماهی به ماهی تابه از روغن فراوان و کاملا داغ استفاده نمایند .
۸ – هیچ وقت قطعات ماهی را ابتدا از طرف پوست سرخ نکنید ، این کار باعث جمع شدن تکه گوشت ماهی می شود . اول طرف گوشتی را سرخ نمائید و بعد طرف دیگر را .
۹ – اگر ماهی را درسته می پزید جهت نفوذ حرارت و روغن به داخل بدن ماهی پیشنهاد می شود چند برش عرضی در دو طرف ماهی ایجاد نمایند .